LYS Ï MÖRKET – mindful fuldmånevandring

Mindulness ved fuldmåne

Denne workshop finder sted ved Bøllemosen i smukke Jægersborg Hegn. Kom med og oplev mørket sænke sig over skoven, mens du møder dig selv og naturen med fuldt nærvær, nysgerrighed og blidhed. Fuldmånen tænder lys på den sorte nattehimmel, og vi tænder lys i vores medbragte lanterner. 

Undervejs guider jeg dig ind i dybt nærvær med dig selv, din egen hjertevarme og dit indre lys via mindfulness-øvelser og naturterapi. Når vi har forbindelse til os selv, kan vi få forbindelse til naturen og dermed opleve dens ro, livfuldhed og restituerende kraft. 

Månen er lunefuld og naturen utæmmelig. Det betyder, at nogle gange ser vi månen på himmelhvælvingen, og andre gange gemmer den sig bag skyerne eller træerne i horisonten. Nogle gange regner eller sner det ligefrem… Det er, som det er, og vi overgiver os til erkendelsen om, at der er nogle ting, som vi mennesker ikke kan kontrollere. Er skoven sort, brænder lyset stærkere i vores fine lanterner og viser vej i mørket. Er aftenen kold, svøber vi os i lune tæpper og hjertevarme, mens vi fylder vores kopper med skoldhed te.

Jeg glæder mig.

Datoer og tidspunkter

Novembers LYS Ï MÖRKET finder sted søndag den 29. november kl. 14.15-18.15.

Du kan ikke længere tilmelde dig denne workshop, men jeg vil elske at se dig til en af de andre, så tilmeld dig endelig her på siden. 

Vi ses i skoven!

Januars LYS Ï MÖRKET finder sted fredag den 29. januar kl. 15.30-19.30.

Du kan ikke længere tilmelde dig denne workshop, men jeg vil elske at se dig til en af de andre, så tilmeld dig endelig her på siden. 

Vi ses i skoven!

Februars LYS Ï MÖRKET finder sted lørdag den 27. februar kl. 16.00-20.00.

Du kan ikke længere tilmelde dig denne workshop, men jeg vil elske at se dig til en af de andre, så tilmeld dig endelig her på siden. 

Vi ses i skoven!

den 27. februar. Herefter modtager du en bekræftelse, samt faktura. Når fakturaen er betalt, er pladsen din. 

Vi ses i skoven!

Aprils LYS Ï MÖRKET finder sted søndag den 25. april kl. 17.00-21.30.

Mindfulness i skoven

LYS Ï MÖRKET

- MINDFUL FULDMÅNEVANDRING
kr 395
  • sammen tænder vi lys i mørket

Det siger deltagerne:

"Det var en magisk aften."
Mindfulness_Frederiksberg_Have
Rikke T.
Frederiksberg
"Jeg var helt tryg med Katrine som guide"
Louise B.
Østerbro
"Jeg rykkede mig så meget på de 4 timer"
Julie S.
Vanløse

PRAKTIK

Vi mødes ved p-pladsen ved Køromvej – det er 5 minutters gang fra Skodsborg St. Vi hilser på hinanden, og du og de andre deltagere får udleveret en lanterne til brug for senere på turen, samt lys og tændtøj.

Herefter går vi langsomt og i stilhed ind i skoven, mens jeg guider dig til øget nærvær og sanselighed undervejs. Vi laver også naturterapeutiske øvelser, som sætter refleksionerne og det indre arbejde igang, og som bringer os tættere på de ting, der lyser mørket op for os hver især. Efter et par timer slår vi “lejr”, tænder vores lanterner og åbner hjerterne for os selv og naturen, mens vi lader oplevelsen folde sig ud omkring os. Her får du også serveret en kop dejlig varm fuldmåne-te samt lidt lækre snacks.

MEDBRING:
Tøj efter vejret. Det er vigtigt, at du kan holde dig varm og tør. Vi går langsomt, sidder og ligger ned, og du vil derfor opleve at blive koldere end ved en almindelig gåtur i skoven i raskt tempo.

Herudover må du også gerne medbringe:

Varmt tæppe eller sovepose og noget vandtæt at sidde eller ligge på. Det kan være et sidde- eller liggeunderlag, men det kan også bare være en plasticpose 🙂

Notesbog eller lignende og noget at skrive med

Evt. vandflaske med vand og en termokande med lidt varmt at drikke. 

Toiletpapir og håndsprit. Vær opmærksom på, at der ikke er toiletter. Vi træder af på naturens vegne – i naturen.

Evt. en rød bag-cykellygte eller lignende, som ikke forstyrrer mørket.

Pak gerne dine ting i en rygsæk, så du har hænderne fri, når vi går

Fortvivl ikke, hvis du ikke har alle tingene på listen, så tager du bare det med, du har, og som du tænker, at du har behov for.