For virksomheder

Oplev en workshop i naturen nær jer. Her får I inspiration og konkrete mindfulness-teknikker til at finde ro og styrke jeres mentale bæredygtighed i hverdagen.

Mindfulness i naturen giver jer rum til at sænke farten og få ladet de mentale ressourcer op. Det er et godt for alle, men et must for videnarbejdere, som lever af at tænke strategisk, analysere, formidle og være kreative. 

Workshoppen finder sted i den (by)natur, som er tæt på jeres virksomhed. Det er det mest bæredygtige, da vi sparer transporten. Desuden er det langt lettere for jer at implementere nye sunde vaner, når det er let tilgængeligt efterfølgende.

Workshoppen består af guidede meditationer og små mindfulness-øvelser, der giver jer inspiration og konkrete værktøjer, som I kan bruge med det samme. 

Alt er understøttet af faktuel viden om hjernen, og hvordan vi giver den de bedste muligheder for at præstere og restituere – med fokus på tiltag, der let kan implementeres i en travl hverdag. 

Udover viden og inspiration får I også en dejlig oplevelse sammen, der styrker fællesskabet.

Skal workshoppen skræddersys til jer?

Workshoppen er oplagt til en teamdag, et afdelingsarrangement eller som en del af jeres interne kursuskatalog.

Hvis I ønsker det, er der mulighed for at facilitere mere målrettede øvelser, hvor vi sætter fokus på mindfulness i naturen som inspiration og drivkraft i forhold til fx:

  • Arbejdsglæde og motivation
  • Samarbejde og kollegaskab
  • Trivsel og afstresning
  • Kreativitet

Praktik og pris

Mindfulness i naturen

Workshoppen varer mellem 1,5 og 3,5 timer med op til 20 deltagere. 

Forud for workshoppen har vi en samtale, hvor jeg kan høre mere om jeres behov og ønsker.

Tid og sted:
I kan booke workshops i foråret, sommeren og efteråret – og vi finder sammen et relevant sted for jer. 

I Københavnsområdet har jeg holdt workshops i fx Frederiksberg Have, Haveselskabets Have, Assistens Kirkegård, Christianshavns Vold, Prøvestenen Syd, Amager Fælled og Sundby Kirkegård.

Pris
Workshoppen koster mellem 5.499 kr. og 8.499 ex. moms afhængig af længden og indholdet. Kontakt mig endelig for et tilbud tilpasset jer.

Søg om fuldt tilskud næste år
Hvis workshoppen afholdes i uge 41 (6.-10. oktober 2025) har I mulighed for at søge op 10.000 kr. i tilskud fra puljen til Danmarks Mentale Sundhedsdag.

I søger her:

www.danmarksmentalesundhedsdag.dk

Vær opmærksomme på, at det er muligt at søge fra den 1. april til den 1. juni 2025. 

Skriv eller ring til mig på 2469 2921 eller kontakt@byvild.dk, når vi nærmer os, hvis I har spørgsmål eller ønsker hjælp til ansøgningen.