Privatlivspolitik

Det skal være sikkert for dig at handle hos mig, og du skal vide, at jeg passer på dit privatliv. I denne privatlivspolitik læse om, hvordan jeg indsamler og bruger din personoplysninger. 

Når du besøger www.byvild.dk og køber mine produkter og services, accepterer du samtidig privatlivspolitikken.

Disse oplysninger indsamler jeg

Hvis du skriver en kommentar på hjemmesiden, bliver din e-mail registreret, så jeg ved, at du ikke er en robot og sikrer, at jeg ikke modtager spam.

Når du skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så hjemmesien kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Køb af produkt i webshoppen

Jeg indsamler dine transaktionsoplysninger, når du køber et produkt i webshoppen. Alle mine betalingsaktiviteteter varetages af PayPal. Det betyder, at jeg ikke opbevarer dine kreditkortoplysninger i mit system. Jeg indsamler dine transaktionsoplysninger (det vil sige, hvilken vare du har købt i webshoppen, dit navn og din adresse), så jeg kan behandle din ordre og har jeg mulighed for at kontakte dig, hvis der skulle opståproblemer ved købet.

Deling af oplysninger

Dine oplysninger vil aldrig blive solgt til en tredjepart. Jeg deler kun dine oplysninger med min hosting-udbyder.

Opbevaring af persondata

Ved køb af et produkt i webshoppen, sletter jeg dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige for at kunne håndtere handlen.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid skrive til mig på kontakt@byvild.dk, hvis du vil vide, hvilke data jeg opbevarer om dig. Du kan altid bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Du er berettiget til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener, at min indsamling eller brug af personoplysninger strider med den gældende lovgivning.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik, så kontakt mig gerne på mailen: kontakt@byvild.dk

Mine kontaktoplysninger er i øvrigt:

Katrine Caroline Kirkegaard Holm
Sagasvej 2A, 3.
1861 Frederiksberg C.

Telefon: 2469 2921

CVR: 41823860